denl
strand Domburg

Voor de kinderen

In het midden van het campingveld staat een speelhuisje, een nestschommel en een grote zandbak. Verder zijn er 2 trampolines en een schommel.
En natuurlijk mogen de kinderen kennismaken met onze shetlandpony’s. Twee keer per week mogen de kinderen ponyrijden en u kunt er ook zelf op uit met een pony.
Op de zolder is een ruimte voor kinderen om te spelen. Er staat speelgoed en een voetbalspel. Als het weer wat minder is of als ze zin hebben in een binnenspel, kunnen de kinderen op zolder terecht.

Wilt u reserveren voor de zomervakantie?
In het hoogseizoen van de zomer van 2021 zijn nog plaatsen beschikbaar voor gezinnen met kinderen (momenteel alleen nog mogelijk in de periodes 19-26 juli, 5-13 augustus en na 21 augustus).  Interesse? Informeer per mail of telefoon naar de mogelijkheden (online boeken is voor deze plaatsen niet mogelijk).
Uiteraard heten we iedereen graag van harte welkom, maar om te zorgen dat er in de zomervakantie voldoende speelkameraadjes voor kinderen zijn, zijn de helft van de plaatsen in het hoogseizoen alleen te reserveren door gezinnen met kinderen.